Tűzgyújtási tilalom

9 hours agoA tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve az interaktív. Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes.


Firemap Tolna Gyor Bihar

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási tilalmat írta honlapján a Nemzeti Élelmiszerlánc.

. 2 days agoMától tűzgyújtási tilalom van érvényben a Balaton északi partján. A tartós kánikula okozta szárazság és az ebből adódó fokozott tűzkockázat miatt csütörtöktől Pest és Veszprém megyében is életbe lép a fokozottan tűzveszélyes időszak. Ne most tervezz bográcsozást mert komoly bírságra számíthatsz.

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság 2022. Ennek értelmében szombattól tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben a vasút és közút. 2 days agoA tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve az interaktív.

Holnaptól az egész országban tűzgyújtási tilalom van. Az egész országot sújtó kánikula és az. A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve a tűzgyújtási.

A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve az interaktív. A napi összefoglalók mellett egy. Hamarosan az egész országra kiterjed a tűzgyújtási tilalom.

Július 2-tól tilos tüzet gyújtani a magyarországi erdőkben a vasút és közút. 1 day agoA tűzgyújtási tilalom fokozott tűzveszély idején tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken valamint a fásításokban és az ezek 200 méteres körzetén belül lévő külterületi. A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve az interaktív.

Szombattól már az egész országra kiterjed a tűzgyújtási tilalom Fotó. 1 day agoLegutóbb csütörtöktől Pest és Veszprém megyében lépett életbe a fokozottan tűzveszélyes időszak. Szint mindennap hallani újabb nádas- vagy.

A tartós kánikula okozta szárazság és az ebből adódó fokozott tűzkockázat miatt 2022. Híradó - CTVÚjabb megyékben rendeltek el tűzgyújtási tilalmat a tartós kánikula okozta szárazság miatt így mától tilos tüzet gyújtani Pe. A térkép minden nap 0 óra 1 perckor automatikusan frissül így minden esetben az adott napon érvényes tűzgyújtási tilalmakat mutatja.

Infostart MTI 2022. Jön az országos tűzgyújtási tilalom - a kertben grillezőknek is üzentek. A tűzgyújtási tilalom érvényben volt már ekkor Bács-Kiskun Békés.

1 day agoKiadták a figyelmeztetést. Július 2-ától hazánk teljes területén indokolttá teszi a tűzgyújtási tilalom kihirdetését. A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve az interaktív.

A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban valamint azok 200 méteres körzetében ideértve a tűzgyújtási. Június 30-tól Pest és Veszprém megyében is életbe lép a fokozottan tűzveszélyes. 4 hours agoEddig nyolc megyében volt csak tűzgyújtási tilalom főként az ország keleti felében az Alföldön de ezt most az egész országra így Somogy megyére is kiterjeszették.

Július 2-án 0000 órától tűzgyújtási tilalom lép érvénybe az egész országban. Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt.


Firemap Tolna Gyor Bihar


Pin On Biztonsag


Firemap Tolna Gyor Bihar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel